Re: neschopenky - sháníte ..??
děkuji za reakce, já je určitě vychovávat nebudu, k tomu "slouží" nejspíše rodiče :) , ale beru si z toho ponaučení, že se nemám starat, v důsledku zaměstnanec může být doma na "áčku" do nekonečna ..., když se nikdo nebude starat, ale dobrá, chvilku mi to asi potrvá, beru si to k srdci a děkuji všem :)
PS Možná jsem to nenapsala dost srozumitelně - vůbec mi nešlo o to, zda budou mít neschopenku placenou či nikoliv, ale o to, že ji event.ukončí a nechodí do práce, ale asi se také nemám starat ;-) jsem mzdovka ne personalista, tak jo a všem krásný den
děkuji za porozumění - o to mi právě šlo, informovat nadřízeného, ale ten mi řekl, že ho to nezajímá. Stalo se vám, že nedodali lístek na peníze - co jste jim pak vykázala v docházce ? já zadávám právě neplacenou nemoc a to dle mého názoru není správné ale tak je to tu zavedené :-(
zvláštní přístup vedoucího...
neplacená nemoc je špatně, tu určitě ne, ale záleží na tom, co vám umožňuje program. Mně umožňuje nechat mzdu nezadanou.
V každém případě bych ale vedoucí vždy e-mailem informovala, ať už je to zajímá nebo ne. Vy budete krytá, že jste jim to oznámila, kdyby třeba náhodou za čas chtěli tvrdit, že to nevěděli a že jste jim to měla oznámit.
máme SAP a ten toho moc neumožňuje :-(( takže zadávám neplacenou nemoc, děkuji za připomínku, budu je i nadále informovat emailem, jen jim nebudu už tvrdit, že by je to mělo zajímat-to už jsou patrně moje "mocenské" ambice :-) prostě jen pošlu sdělení, moc děkuji a přeji pěkný den jo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 6. 2014 17:45
dobrý den, jak u vás prosím funguje dodávání neschopenek - já hlásím vedoucím, že nedodali lístek na peníze ke konci měsíce a měla jsem za to, že vedoucího zajímá, jestli z-ec marodí nebo ne, protože už se párkrát stalo, že se z-ec nechal uschopnit a do práce nechodil, ale dostává se mi zpětné info, že zec má neschopenku, pro vedoucího je nemocný a víc ho nezajímá ... a aby to měl zec zaplacené, je to jeho věc, ale už k sobě nepouštějí to, že může být uschopněný a mít áčka .. tak si říkám, proč jim tuto informaci vlastně nutím :-( když ji nechtějí, co si o tom myslíte - má mzdovka poukazovat na to, že z-ec nedodal lístek na peníze ..? Mně to myslím může být jedno, já zadám nemoc neplacenou, možná jsem zbytečně aktivní ?? anebo vidím problémy se zpětným vykazováním áček ... jak to děláte vy, sháníte lístky na peníze ke konci měsíce nebo ne? děkuji za info