Re: tabulka porovnání
Milá Alen1, mluvila jste mi z duše
Jen teď hledám někoho, kdo by byl šikovný a pomohl mi s hledáním
Chystala jsem se na dovolenou, když jsem přes internet našla na jihu Itálie hrad, ve kterém byla možnost se ubytovat. Moc se mi líbil, maličký, zahrádka s pergolou, starobyle vypadající pokoje s výhledem na zátoku, kde jsme se před půl rokem plavili. Ceny naprosto šílené a já si přála, aby se nějakým zázrakem při last nabídce dostaly níž. A zázrak se stal. Snížily se jen na ten jeden den, kdy jsme zrovna projížděli Itálii až úplně dolů. Byli jsme ubytovaní v téměř strašidelné komnatě. Kamenný, začouzený krb, původní dřevěné schody na hambalek, železný nábytek. V noci hrozná bouřka, kdy blesk hned následoval hrom. Vše se hrozně po celé zátoce rozléhalo a já jen čekala, kdy na mě z krbu vybafne čert. Téměř jsem se kvůli bouřce nevyspala, aby bylo to tam, alespoň pro mě, fantastické.
A teď si, pro krásnou vzpomínku, pouštím hudbu z jejich webových stránek. A hledám všude možně tu kytarovou skladbu. Namísto abych prala, uklízela, vařila a věnovala se klientům.
.
OT: Re: tabulka porovnání
To se tak někdy stane, že si tělo i duše potřebuje odpočinout.
Úplně Vás chápu, také se mi tohle děje.
Takže hodně štěstí při hledání :-).
Mj. protože v rámci optimalizací jsem také tvořila takové tabulky vím, že to není práce na jen hodinu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 7. 2014 17:53
Vyměním exel. tabulku s porovnáním PP x DOPP x OSVČ
za pomoc při nalezení názvu skladby a za zjištění, kdo ji napsal nebo kdo ji hraje
Skladba je na níže uvedených stránkách, spouští se jako úplně první
http://www.ilcastellodisansergio.com/
Tečka
:-)