Re: přehledy OSSZ datovkou
Posílám pomocí jejich interaktivního formuláře
Na třetí straně je pokyn poslat pomocí Datové schránky
Během dvou tří minut mám informaci o odeslání formuláře v Datové schránce a následně do půl hodiny zprávu z OSSZ, zda jim zpráva došla v pořádku
Ano, pokud budete posílat z jejich www stránky přes vaši DS, tam je odpověď do vaší Datové schránky do několika minut vč. zaslání Potvrzení o chybách, nebo, že vše OK a chyb 0. Zasílání souboru přímo z DS bývá zdlouhavější, ale většinou do 2.dne. Po odeslání se vám v DS v odeslaných zprávách vytvoří Dodejka, která se po přijetí SSZ přemění na Doručenku + by vám mělo přijít Potvrzení o přijetí.
To lomítko by mohl být problém. Také stačí mezera v PSČ nebo v telefonu nebo před jménem a už je to chybně.
Neměl by být zazip. Zkuste znovu.
Ještě Pozn. Při vyplnění např. Přehledu stačí jen přes Form Filler otevřít, ale při vyplňování např. ELDP je potřeba uložit k sobě na PC. Po určité době bez uložení se jinak zpomalí, "zasekne" a soubor nedokončíte a neodešlete.
dobrý den, děkuji všem zúčastněným v této diskusi. Paní ze sociálky mi právě volala, že je vše v pořádku a už nic nemusím posílat. Nechci to nijak hodnotit, proč jsem před tím dostala výzvu k doplnění pod pohrůžkou pokuty, ale raduji se, že se jim podařilo spárovat a že jsem zvítězila nad přehledem :-) hezký den všem :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 7. 2014 11:01
dobrý den, prosím o radu. Posílám poprvé přes datovou schránku přehled pojistného, ale na sociálce ji stále nemají. Myslím, že už jsem zkontrolovala úplně všechno, ale ještě bude někde zádrhel. Kdo začal posílat, poradíte? děkuji