Re: Chybné DPPO za rok 2012
V podaném DPPo na fú je vysledna ztráta 349 tisic a ma byt spravne 358 tisic. Jedna se o to, že na fú bylo podáno to špatné a valna hromada schválila to spravne a i do oobchodního rejstříku byla zaslana vysledovka a rozvaha se spravnymi udaji, jen už se nezaslalo na fú opravne DPPO.
Přečtěte si po sobě, co jste v informacích k dotazu uvedla
"výsledná ztráta je vyšší než se uvedlo v daňovém přiznání"
"daňová ztráta bude nižší než jsme podali"
Opravdu ovládáte Daňový řád tak, abyste obstála při konfrontaci s finančním úřadem?
Já sama bych do toho nešla. Proto jsem psala o pomoci daňového poradce.
O NOZ nemluvě ...
Souhlasím s tečkou v tom, že zřejmě nemáte jasno v řadě důsledků spojených s dodatečným daňovým přiznáním.
Usuzuji z toho, že píšete, že Vás nemine pokuta.
V úvahu by nanejvýš přicházel úrok z prodlení, pokud by se měnila daňová povinnost.
Horší je, že máte dvojí výkazy a na FÚ jsou chybné.
Tam je to zejména na citlivé domluvě s finančním úřadem, jak to budete řešit.
Pokud dobře neznáte procesní předpisy (daňový řád), pak bych se do toho nepouštěla bez odborné pomoci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
8. 7. 2014 20:40
Dobrý den, prosím o radu,zjistila jsem,že bylo podané špatně DPPO za rok 2012,výsledná ztráta je vyšší než se uvedlo v daňovém přiznání o 6 tísíc,nevím jak to mám řešit,dá se udělat ještě opravné DPPO, a budou z toho postihy z FÚ?Děkuji moc.