Dohoda o provedení práce x měsíční mzda?

• (neregistrovaný)

9. 7. 2014 9:45

Můžeme sjednat u dohody o provedení práce měsíční mzdu nebo lze sjednávat jen hodinovou mzdu? Program Helios mi měsíční mzdu nechce "přijmout", tak jestli v tom je nějaký problém...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 7. 2014 9:48

jasná. (neregistrovaný)

Re: Dohoda o provedení práce x měsíční m
      Dobrý den,
      ano, problém je a to v základech slušnosti.
      SLUŠNOST
      Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně nejsou zbytečná.

• 9. 7. 2014 10:06

pája

>>Můžeme sjednat u dohody o provedení práce měsíční
      >>mzdu
      >>nebo lze sjednávat jen hodinovou mzdu? Program Helios
      >>mi měsíční mzdu nechce "přijmout", tak jestli v tom
      >>je
      >>nějaký problém...

je, pokud si přečtete platný ZP, tak zjistíte překvapující skutečnost, že za práci na záíkladě dohody náleží odměna, nikoliv mzda... což je takový docela drobňoučký rozdíl...
      >
      >Dobrý den,
      >ano, problém je a to v základech slušnosti.
      >SLUŠNOST
      >Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí
      >dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně
      >nejsou zbytečná.

• 9. 7. 2014 10:12

j.a. (neregistrovaný)

Dobrý den, děkuji za odpověď. Myslím, že slušná jsem a vděčná za každou správnou odpověď také, nicméně se snažím otázku co nejvíce pokrátit a zestručnit, abych ji tady sálodlouze nerozepisovala. Tím jsem pokrátila i slovíčka dobrý den, prosím a děkuji. Možná to někomu vadí, jinému zase vadí, když se děkuje po každé odpovědi, protože při pročítání to někoho může zdržovat. Každý jsme hold jiný a nikdy se nezavděčíme všem. Pokud Vás to tak "nazlobilo", tak to se Vám omlouvám a přeji jinak krásný den a úsměv na tváři.

• 9. 7. 2014 10:39

miruna (neregistrovaný)

Přečtěte si znovu svůj původní dotaz. To, co si myslíte, vědí pouze ti, kteří jsou jasnovidci. Takže příště stačí v dotazu použít slovo "prosím a děkuji".

• 9. 7. 2014 10:48

RenataH (neregistrovaný)

však by se vám mozoly na rukou od klávesnice neudělaly, kdybyste pozdravila a požádala o odpověď, ale jestli vám nestojíme ani za to, abyste nás pozdravila, slušně požádala a poděkovala za odpověď, tak se nedivte, že se jí možná nedozvíte.
      A nebojte, úsměv na tváři nám nechybí

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).