Re: Dohoda o provedení práce x měsíční m
>>Můžeme sjednat u dohody o provedení práce měsíční
>>mzdu
>>nebo lze sjednávat jen hodinovou mzdu? Program Helios
>>mi měsíční mzdu nechce "přijmout", tak jestli v tom
>>je
>>nějaký problém...
je, pokud si přečtete platný ZP, tak zjistíte překvapující skutečnost, že za práci na záíkladě dohody náleží odměna, nikoliv mzda... což je takový docela drobňoučký rozdíl...
>
>Dobrý den,
>ano, problém je a to v základech slušnosti.
>SLUŠNOST
>Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí
>dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně
>nejsou zbytečná.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Myslím, že slušná jsem a vděčná za každou správnou odpověď také, nicméně se snažím otázku co nejvíce pokrátit a zestručnit, abych ji tady sálodlouze nerozepisovala. Tím jsem pokrátila i slovíčka dobrý den, prosím a děkuji. Možná to někomu vadí, jinému zase vadí, když se děkuje po každé odpovědi, protože při pročítání to někoho může zdržovat. Každý jsme hold jiný a nikdy se nezavděčíme všem. Pokud Vás to tak "nazlobilo", tak to se Vám omlouvám a přeji jinak krásný den a úsměv na tváři.
však by se vám mozoly na rukou od klávesnice neudělaly, kdybyste pozdravila a požádala o odpověď, ale jestli vám nestojíme ani za to, abyste nás pozdravila, slušně požádala a poděkovala za odpověď, tak se nedivte, že se jí možná nedozvíte.
A nebojte, úsměv na tváři nám nechybí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
9. 7. 2014 9:45
Můžeme sjednat u dohody o provedení práce měsíční mzdu nebo lze sjednávat jen hodinovou mzdu? Program Helios mi měsíční mzdu nechce "přijmout", tak jestli v tom je nějaký problém...