CERD ČR s.r.o.-ukončení účtu

• 14. 7. 2014 9:39

Dobrý den, od počátku CERDu mi chodí jejich newslettery, ale ráda bych se jich zbavila, ovšem nastavit si je jako spam nemám odvahu - co kdyby např. vynalezli nějakou vyděračskou novinku a já s ní svojí pasivitou souhlasila :-) Podotýkám, že žádnou placenou službu jsem si od nich neobjednala, účet nemám ověřený. Chtěla jsem ukončit zasílání i svoji evidenci v CERDu a dost mne překvapilo, že to nejde elektronicky tak jak registrace, nýbrž prostřednictvím doporučené pošty. Na žádosti mne navíc zaujalo prohlášení (tedy mé, coby uživatele), že beru na vědomí, že notářem neověřené žádosti nebudou vyřízeny. Hodlám zaběhnout maximálně na Českou poštu coby Czech point.
    Vzhledem k tomu, že jsou to dacani, teď uvažuji, aby ověření v Czech pointu jim nebylo málo :-))
    Zajímaly by mne Vaše zkušenosti, zda jste někdo úspěšně použil jejich žádost o ukončení uživ. účtu či zda jste postupovali jinou, razantnější cestou.
    PS - u účtu nemám uvedené rodné číslo ani občanský průkaz, "pouze" datum narození s adresou. A tudíž váhám s tou jejich odhláškou, abych jim navíc nesdělila to, co ještě nevědí :-), případně abychom si nedopisovali do nekonečna.
    Budu ráda, pokud mi odpovíte.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).