Re: Průměrný hrubý výdělek
Čtu Mzdovou účetní a Průvodce-pracovněprávní předpisy. A průběžně vše, co mi příjde pod ruku, internet.
Výhoda je pracovat ve velké organizaci. Tak se všechno pořád jenom točí. V průběhu roku je xx pracovních úrazů, xx nemocenských, nástupů, výstupů, nastoupí xx nerezidentů......Takže pořád se to jenom opakuje. Chudáci jsou účetní v malých firmách. Ty se setkají s pracovním úrazem jednou za několik let, po deseti letech přiberou cizince apod. a pak musí všechno znovu studovat. To já alespoň nevyjdu ze cviku, pořád se jenom točí.
Máme 55 zam. důchodce jednou za 5 let, úrazů dost..ale něco člověk zapomene..a když se mi takto lámal kvartál, tak se raději zeptám.
Ale rezident a nerezident..v tom mám pořád bordel.
Ale každopádně děkuji.. využívám hodně stránky, ale dělám všechno účto v celé firmě a máme 100% zah. vlastníka..takže složitý vysvětlit, že co je možné u nich. u nás ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 7. 2014 7:10
Prosím mám zde zaměstnance po ukončení PN- pracovní úraz.
Pracovní úraz začal v 05 a končil v 07. Na konci 6 měsíce se přepočítává průměry.
Prosím do tiskopisu Náhrada ztráty na výdělku pro dobu PN mám vzít který průměr pro hrubý výdělek za pracovní den? Děkuji.