Re: Oprava uctovani
To máte jako chybu pouze ve výkazech ...? neřešila bych to ...letos bych opravila a do výkazů z roku 2013 a inventur bych si provedla poznámku, aby na to jednou někdo nehleděl jak puk. Aspoň víte k čemu se dělají INVENTURY ...kdyby jste je provedla, tak jste tam ty chyby něměla.
Re: Oprava uctovani
>>Dobry den,prosim o radu jak opravit tento
>>problem.stalo se mi pri oprave uctovani penez na ceste
>>v danove
>>evidenci,ze jsem prohodila banku a pokladnu.v bance
>>jsem
>>misto vydaje udelala prijem a v pokladne naopak.v
>>celkovem souctu financi je to spravne.ovsem
>>nesouhlasi
>>konecne stavy. Je nutne opavne priznani?pripadne
>>poradte
>>prosim jak opavit...dekuji.
>
>To máte jako chybu pouze ve výkazech ...? neřešila
>bych to ...letos bych opravila a do výkazů z roku 2013 a
>inventur bych si provedla poznámku, aby na to jednou
>někdo nehleděl jak puk. Aspoň víte k čemu se dělají
>INVENTURY ...kdyby jste je provedla, tak jste tam ty
>chyby něměla. PAno,ano....presne tak...ponauceni pro priste! Takze myslite,ze to neni zadna tragedie?.diky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
23. 7. 2014 12:15
Dobry den,prosim o radu jak opravit tento problem.stalo se mi pri oprave uctovani penez na ceste v danove evidenci,ze jsem prohodila banku a pokladnu.v bance jsem misto vydaje udelala prijem a v pokladne naopak.v celkovem souctu financi je to spravne.ovsem nesouhlasi konecne stavy. Je nutne opavne priznani?pripadne poradte prosim jak opavit...dekuji.