Re: OSSZ - ELDP
Ano, chtěla jsem to napsat podobně, a upřímně řečeno, mě už včera tazatelka dostala tím, že když jsem jí poslala odkaz na návod, jak vytvořit ELDP v POHODĚ, odpověděla, že nemá čas studovat manuály k software, ve kterém pracuje...... to je pak každá rada na....... víte co :o)
Re: OSSZ - ELDP
Odpovídám, když si myslím, že odpověď znám. Dělám to proto, že jsem ráda, že toto fórum funguje a sama jsem se tady hodně naučila. A taky proto, že moc dobře vím, jaké to je, když úplně nešťastná se snažím přijít na řešení nějakého, pro mně složitého problému. Dvacetkrát si přečtu příslušné §§, vyhledám spoustu článků na internetu a na závěr jsem ještě zmatenější, než na počátku..... a jak moc mi v dané situaci uleví a pomůže dobrá, kvalifikovaná rada. A tak se snažím vracet.......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
24. 7. 2014 8:06
Dobrý den,
Zaměstnankyně odchází do důchodu. OSSZ chce ELDP do konce zúčtovaného období. Chtěla bych se zeptat to je od 1.1.2014 do 30.6.2014?Protože ELDP za rok 2013 jsme posílali elektronicky už v dubnu. Díky moc za rady