Re: Náhrada nemoc po ukončení PP
A kdy jste mu předali dokument o ukončení jeho pracovního poměru ve zkusebni době? Před tím, než donesl potvrzení o pracovní neschopnosti,nebo az potom?
Re: Náhrada nemoc po ukončení PP
Nemame, dokument o zruseni pracovniho pomeru jsme mu predali 26. 6. 2014, neschopenku prinesl az zahy. Z tohoto pohledu je vse v poradku. Jde mi jen o to, kdo mu bude platit nahradu nebo pote nemocenskou po ukonceni PP, tj. od 1. 7. 2014.
Diky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
24. 7. 2014 22:51
Dobrý den, prosím o radu, k 30.6.2014 jsme ukončili pracovní poměr se zaměstnancem, který přinesl k 28.6. neschopenku. Jak to bude s výplatou náhrady a následně nemocenské po ukončení PP? Bude ho vyplácet jen sociálka? V červnu od nás nedostal nic, neb byly první tři dny nemoci.
Moc se s tímhle nesetkávám, teď poprvé, tak se raději ptám, protože když jsem zadala do programu pokračování nemoci, tak se mi žádná náhrada nevypočetla.
Děkuji