Re: MoneyS3 mi neumí dodatečné DPH?
Nemám tento program, ale koukněte do manuálu. Nemusíte třeba nějak uzavřít řádně podané přiznání, aby vám to nabídlo to dodatečné?
Účtuje v Pohodě a tam to jde v pohodě :-)
Rozhodně musíte vytvořit dodatečně, protože už je po termínu podání DPH.
M.
Re: MoneyS3 mi neumí dodatečné DPH?
V Money S je všechno komplikované. Ale když spustíte průvodce pro tisk přiznání k DPH, na straně 3/6 musíte zvolit dodatečné.
Mně kupříkladu tento SW špatně sečetl v přiznání k DPH ř. 43...resp. je zaokrouhlen dobře matematicky, ale nesouhlasí se součtem ř. 3 a 10. A na tel. podpoře mi bylo řečeno, že si s tím Money neumí poradit, ať si vystavím přiznání v EPO :o)). Ach jo!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
28. 7. 2014 9:34
Dobrý den, mám chybu v dph, chtěl jsem udělat dodatečné, ale jde mi jen řádné, nebo opravné. Mám tedy poslat opravné, nebo klidně ještě řádné, i když je po termínu? Co se může stát? Děkuji za odpovědi!