Re: Oprava mzdy za prosinec2013
S OSSZ jsem mluvila - dny mám opravit a poslat nový ELDP - to je OK, ale co dál? Mám se pouštět do opravy odvodů? Co průměrný výdělek - ten není správný a v 1. i 2. čtvrtletí měl dovolenou - to byla oprava za 1/2 roku zpětně. Ve výsledku je přeplacený za prosinec o 6 Kč. ???
Re: Oprava mzdy za prosinec2013
No tak to bych opravdu neřešila, nekomplikujte si život, máte jistě dost jiných starostí. Za toto Vám hlavu nikdo neutrhne. Přeji pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
29. 7. 2014 7:19
Dobré ráno,
poradíte prosím, jak nejlépe opravit - zaměstnanec omarodil a posílala jsem přílohu na OSSZ a byla zjištěna chyba ve výloučených dnech. OSSZ eviduje za prosinec 5 a já 3. Na neschopence v prosinci má tak nešťastně vytisknutý datum počátku PN, že je nerozeznatelné, zda se jedná o 16. nebo 18.12. - já zadala 18.12. a tak vznikl rozdíl ve vyloučených dnech. A teď nevím, jak nejlépe vše napravit. Děkuji