Re: Obnovení výpovědi v nemocenském stav
Její zaměstnavatelka jí dala špatný platový výměr, protože dle zákoníku práce má post prodavačky základní mzdu 10600,- a né 9000,-, kterou jí ona dávala. Takže jí teď tři měsíce byť je mamka na nemocenské doplácela ten rozdíl z té základní mzdy a z toho jí odečítala exekuce. Jenže když jsem si to zadala do exekuční kalkulačky na netu a i po konzultaci na OSSZ, tak jí přesto strhávala více peněz než měla. Zítra jdu osobně na OSSZ a chci si to tam u nich nechat osobně ověřit, nechci té šéfové psát dopis, pokud si nejsem 100% jistá, že to má špatně..to mi určitě rozumíte.
Anna
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
30. 7. 2014 14:06
POKRAČOVÁNÍ DISKUZE ZE DNE 23.7.2014
Dobrý den,
tak jsem včera byla u zaměstnavatelky své mamky a ona byla jak "máslíčko" omlouvám se za to slovo, ale jinak se to napsat nedá, protože je to arogantní, sobecká, zlá žena, která jak jsem tam byla naposledy mě častovala nadávkami a vyhazovala mě...tak to víte, byla jsem překvapená, že se mnou jedná vpohodě a v klidu.
Každopádně pořád si stála za svým, že výpověď mamky je neplatná, já jí vše vyvrácela a dokonce jsem do dopisu, který jsem jí dala napsala i lidi z ÚP a OSSZ s kterýma jsem jednala. Dneska ráno mi volala, že její právnička jí to špatně řekla a že tedy mamčina výpověď je platná. Takže jsem si oddychla, zápočťák pošle a ELDP také a dovolenou proplatí rovněž.
Jenže jsem narazila na další problém, na základě výplatnic, které mamce poslala za poslední tři měsíce jsem zjistila, že jí na exekuci srážela více než měla. Co teď s tím???? Mám totiž reálné obavy, že jak jí bude proplácet dovolenou, ta tu exekuci jí opět vypočítá špatně :-(
Je to hrůza, jeden problém vyřešen a druhý na světe.
Anna F.