Prosím pomoc-nejde mi poslat DPH na FU

• (neregistrovaný)

31. 7. 2014 17:14

Dobrý den, poprvé za sro posílám hlášení k DPH a nevím, jak na to. Oba pokusy špatně, na FU nic nedorazilo. Používám MoneyS3, v hlášení mám všechny hlavičky a kolonky správně, ale když to uložím jako xml a pokusím se poslat z danového portálu, tak mi po načtení naskočí hláška "Chyba zpracování souboru: Nepodařilo se zpracovat načtené podání! Pravděpodobně jsou zásadní chyby v XML souboru, nebo došlo k interní chybě systému"

Můžete mi prosím poradit, jak posíláte hlášení DPH na FU vy? Já si v MoneyS3 v záložce účetnictví kliknu na Přiznání k DPH, následně "pokračovat" a kontroluji základní údaje firmy. Kontroloval jsem je 100x a pochybuji, že je tam něco špatně. Na konci mi vyskočí okno s možností tisku sestavy a tam si vyberu "export", zmáčnu trojůhelníček vedle této volby a vyberu xml. Soubor uložím na disk a na danovém portálu https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/uvod/nacteni_souboru.faces;jsessionid=2308F76F366A3AF8AB911075384B41A1.ep1ap1 se tento soubor pokusím načíst. Tam mi vyskočí zmíněná hláška.

Dá se někde okontrolovat, co v tom souboru je špatně??? Děkuji za pomoc a rady, opravdu už nevím jak dál a na FU mi pochopitelně neporadí, xml jako přílohu v datovce nevezmou... Děkuji!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).