Re: OT: berevné označení
U některých nastavení prohlížeče je nutný restart prohlížeče, teprve pak se změny projeví.
kromě výše jmenovaných je tam ještě další nastavení :
Možnosti Internetu / karta Obecné /Historie procházení / funkce Místo na disku
případě neukládání dočasných souborů tuto hodnotu zvýšit a restartovat prohlížeč
Já si z toho nic nedělám. Platíme si správce počítačové sítě, takže využívám jeho schopnosti. A myslím si, že pro mzdovou účetní je větší plus, když umí zpracovat daně, tím myslím i daňové přiznání než udělat prezentaci v powerpointu, od toho jsou jiní.
Tak to chápu. U malých firem to je jinak než u velkých organizací, tam se každý specializuje pouze na konkrétní oblast, což při změně zaměstnání často bývá na škodu. Já dělám pouze mzdové účetnictví, personalistiku a trochu fušuji do finančního účetnictví.
P. Jasná, velmi jsem se divila za vaši předcházející odpověď--že je lepší vědět daně. Víte, taky pracuji v malé firmě a dělám od uklízečky vše, pomalu až po zástupce jednatele. Věřte, že to není jednoduché vědět všechno. ale jako mzdová jste super, moc nám pomáháte správnými radami.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 8. 2014 10:57
Prosím, přestalo se mi barevně označovat, který dotaz jsem již otevřela, přečetla. Nevíte, kde se to dá nastavit? Díky moc.