Re: Poradíte,prosím s vyplněním dod.DP D
Ale právě u té přenesenky jsem si myslela, že to není na tom, kdy dorazí,ale kdy je DUZP. Tak proto bych to dělala. Máte tedy zkušenosti, že to není třeba? A tedy nebude žádný postih?
Re: Poradíte,prosím s vyplněním dod.DP D
Ale máte pravu u režimu PDP se u faktury hledí na DUZP ne na to, kdy fakturu skutečně obdržíte, ale pokud v aktuálním přiznání nesnížite daň (což předpokládám nesnížíte, u PDP máte stejnou daň na vstupu i na výstupu) můžete dát do aktuálního přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
13. 8. 2014 10:01
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak správně vyplnit dodatečné dan.přiznání DPH?
Dostala jsme totiž fa došlou s PDP z června a tedy bych měla udělat dod.přiznání za červen. Ale nejsem si jistá,jak to správně udělat.
Mám vyplnit tedy jen řádek 10 a 43 o tu pozdně došlo fa a tedy nula v řádku 66 a k tomu udělat výpis z evidence-odběrate,ale tam uvedu všechny ty faktury za červen??