Re: zápočtový list-potvrzení o nemoc
Závidím lidem, kteří si s novelami zákonů hlavu nelámou a mají klidné spaní.
Stačí si trochu počíst v základním zákoně pro pracovně právní vztahy - zákoníku práce. Holt usnula jste na pár let.
Taky bych byla ráda, kdyby mne za tohle někdo platil......
Re: zápočtový list-potvrzení o nemoc
No nevím jak byste se tvářila třeba u lékaře, který by vám některou nemoc léčil postupem starým 10 let s odůvodněním, že takovou nemoc 10 let neměl a postupy se mezitím změnily , ale on to nepotřeboval, tak nestudoval, nesledoval.
To je zdůvodnění úplně mimo mísu, jestliže nějakou práci dělám , tak k ní, bohužel musím sledovat i novely, i když je momentálně nepotřebuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
19. 8. 2014 6:45
Dobrý den vespolek,
prosím o radu. včera jsem se dozvěděla,že už zaměstnavatel nemusí vystavovat k zápočtovému listu i potvrzení o nemocích spadajících do období 380 kal.dnů před skončením zaměstnání. my to stále vystavujeme. mohli byste mi poradit,zda je to pravda a pokud ano,kde v zákoně pro to naleznu oporu? zatím jsem to nikde nevyšťourala :-).
děkuji moc.
jjxxuu