Re: Pohoda a seznam zaměstnanců
Přesně tak, do nového roku se přenesou jen aktivní zaměstnanci. Proto si každý rok tisku sestavu zaměstnanců a jejich karty.
Ale to je vždycky v rámci jednoho roku. Já jsem třeba dostala zadání vyjet úplně všechny zaměstnanci od počátku, včetně nástupu a odchodu a druhu pracovního poměru. Jestli to jde vyjet nějak hromadně za všechny roky, protože to samozřejmě chtěli na jedné sestavě, takže asi nezbývá zpracovat ručně.
Děkuji.
Ale to přece nemusíte zpracovávat úplně celé ručně, můžete si sestavy z každého roku vyexportovat do excelu a tam jednotlivé roky spojit. A pak pomocí filtrů zkontrolovat, jestli tam nemáte některé lidi dvakrát...a upravit.
A o tom, že se ukončení zaměstnanci do dalšího roku nepřenášejí, jsem nevěděla, to se omlouvám, dělám mzdy v Pohodě teprve od 11/2013.
To jsem myslela, vyexportovat do excelu a všechny roky propojit. To tedy nemá Pohoda úplně domyšlené. Někdy se takové sestavy hodí i při kontrolách např. pojišťoven a to bývá také za několik let. A pokud má některá firma mnoho zaměstnanců, kteří se často mění, tak ty mzdovky lituji.
Jinak děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
21. 8. 2014 14:18
Dobrý den,
kdo má prosím zkušenosti s programem Pohoda - dá se někde vyjet sestava všech zaměstnanců i ukončených ve firmě za více let, abych nemusela pracně zpracovávat každý rok zvlášť.
Děkuji.