Re: OT jak napsat CV - prosím personalis
děkuji, já jen, že dneska jsem četla na internetu, že se má psát posledních deset let, tak jsem chtěla vědět jestli se něco změnilo, děkuji
Re: OT jak napsat CV - prosím personalis
Jen připomínám, že ve výčtu praxe se začíná poslední prací a pokračuje se chronologicky dozadu. A asi bych napsala jen poeldení zkušenosti, ať je CV na jednu stránku. Připojila bych pěknou seriozní fotku, nezapomněla na různá školení a semináře a samozřejmě připojila vhodný motivační dopis...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
23. 8. 2014 16:11
dobrý den, moc prosím o radu, v současné době si hledám práci, jak má vypadat struktura CV to vím, ale jde mi o to, že jsem už postarší (ale ne důchodce) a v poslední dobou cca 2-3roky mám novou práci, ne z důvodu, že bych byla nespolehlivá, vovaleč...., ale jednou na mé místo nastoupí neteř ředitele, podruhé firma končí, potřetí mé místo ruší a chtěla bych se zeptat, zda mám pořád psát do CV všechny moje zaměstnaní nebo jen za posledních např. 10let. Tím samozřejmě můj CV je čím dál tím delší, ikdyž se snažím ty hodně stará zaměstnání zestručnit, ale vzhledem tomu, že jsem účtovala skoro vždycky všechno je to přesně dlouhé. Poradil by někdo? děkuji moc