Re: Ukončení PP ve zkušební době a nemoc
No to si z nás děláte prču ? To snad musíte vědět naprosto přesně, ne ?
To je hezké, že se na mě hned vrhnete. Mám před sebou zrušení. Pochopte, že někde toto předává i někdo jiné než personální a tudíž to není, tak jednoznačné. Zrušení je sepsáno ke dni 25.08.2014, také i tento den předáno. Bylo bez svědků (což mi přijde morální, vzhledem k nepříjemné situaci).
Psala jste, že to podepsala, takže jestliže máte její podpis na zrušení dnem 31.8. a sepsání tohoto zrušení je datováno 25.8. (a u toho je její podpis), tak je z toho zřejmé, že to převzala dříve, než začala nemoc. Takže prac. poměr jí skončil 31.8. Náhradu mzdy jí žádnou platit nebudete, všude ji odhlásíte, vydejte jí zápočťák a pokud bude nemocná déle než 14 dní, bude jí nemocenskou platit sociálka.
My tomu říkáme nejdražší chlebíčky. Přednášející hovoří celou dobu tom, co většina ví a novinky oddrmolí na konci, kdy už není čas.Na příp.otázky odpoví mejlem- slibuje. Někdy se i sama směje tomu, co říká:-)např. jak na něco vyzráli - ovšem bez odezvy v sále, což musí být velké zklamání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
3. 9. 2014 10:05
Dobrý den,
paní podepsala zrušení PP ve zkušební době ke dni 31.08.2014, ale má od 30.08.2014 nemoc.
Je v ochranné lhůtě, že? A odhlásit jí zatím nemám, že?
Děkuji
P.