Re: sbírka listin - prodlení
Díky, nevšiml jsem si toho a přitom se o tom diskutovalo včera.
V souvislosti s takovým zdržováním mě totiž napadá, jestli jsme to poslali správně, ve správném formátu, na správnou adresu atp.. Nevím, zda mají povinnost informovat zpět, že jsme nedodrželi některé podmínky (třeba velikost souboru) a jen rovnou vyměří pokutu.
Ani bych se tomu moc nedivil, při dnešním způsobu přebujelé a arogantní byrokracie v ČR.
Re: sbírka listin - prodlení
Také jsem se divila, že neposlali přijetí zpět (případně doložit chybějící či správný formát - vždy to dělali) tak jsem tam volala - i z důvodu, jak píšete výše - a oznámili mně, že to bude trvat déle. Myslím, že měsíc - dva, teď nevím přesně. Takže letos jim to nějak nejde, vždy to bylo i druhý den. Asi NOZ dělá neplechu... Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
10. 9. 2014 6:34
Zdravím,
prosím podělte se o svou zkušenost se sbírkou listin.
Kontroloval jsem zveřejnění našeho dokumentu a stále ho tam nevidím. Díval jsem se i do historie a některé dokumenty dorazily na soud v požadovaném termínu, nicméně zveřejněny byly až cca po měsíci, některé až po dvou...
hezký den,
mickeymouse