Re: hlášení do zam., cizinec mimo EU
Děkuji p. Jasná, ještě se zeptám (nemám s tímto vůbec žádnou zkušenost) stačilo by do mzd. listu napsat č. dokladu Povolení k pobytu, prý se s tím všude legitimuje (na poště atd....), a co se týče tiskopisu o nástupu do zam. - mám poslat na ÚP 2x, jestli mi jeden vrátí zpět potvrzený nebo stačí 1x??? a na VZP předpokládám kódem C, ještě musím i na VZP něco dokládat???
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
11. 9. 2014 9:09
dobrý den přeji, prosím o pomoc. nastoupila k nám zam-yně moldavské příslušnosti. teď píšu na úřad práce tiskopis o nástupu do zaměstnání, ale nejsem si vůbec jistá co mám psát do :adresa v zemi trvalého pobytu: zda adresu co má v MDA nebo u nás v čr. mám od ní okopírovanou kartičku Povolení k pobytu - druh povolení: trvalý pobyt, průkaz z VZP, zápočtový list od posledního zam-le . a ještě na tom tiskopisu nejspíš zaškrtnu cizinec podle § 98 písm. a). Co bych od ní ještě měla chtít??
děkuji velice za rady.