Re: Zkušební doba a nemoc
No tehdy to bylo tak, že se doba nemoci po skončení pracovního poměru uváděla na ELDP a mám dojem, že se ještě tehdy doplňovala i na zápočťák. Ale když Vám tehdy ani nedal uschopnění, tak ať si to jde sám vyřídit na sociálku, tam by záznam o té nemoci měli mít.
Re: Zkušební doba a nemoc
děvčata, je to sice 14 let, ale nevyplácel ještě tehdy nemocenskou zaměstnavatel ? tenkrát se ještě nemocenská na sociálku neodesílala, nebo se pletu ?
aha, pokud to byla malá organizace, tak vlastně ano, ty neproplácely
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
15. 9. 2014 14:41
Dobrý den, prosím tak trošku pamětnice/nechci nikoho urazit/, jedná se o rok 2000. Měli jsme pracovníka zaměstnaného na dobu neurčitou od 1.7.2000. Ve zkušební době tj. k 30.9.2000 jsme s ním ukončili prac.poměr. On 2.10.2000 přinesl neschopenku tu jsem odeslala na Ossz a víc jsme o něm nevěděli, ani konec prac.nesch. nepřinesl. Ze sociálky mi potvrdili na záp. listě dobu pojištění do 30.9.2000. Teď za námi přišel bývalý zaměstnanec, že chce potvrzení na dobu nemoci od 2.10.2000 do konce roku 2000. Nevíte zda jsme ho měli ještě vést v evidenci po zrušení PP ve zkuš.době? Nebo se měl přihlásit na ÚP.
Nevím zda je popis srozumitelný. Zatím děkuji.