Správa databáze - pohoda

• (neregistrovaný)

17. 9. 2014 15:19

Prosím,
    objevil se mi v SW Pohoda problém - nešel mi otevřít rok 2012. Dle hotlinky jsem provedla správu databáze, která odhalila mnou nechápající chyby a opravila je. Po dokončení mi rok 2012 už jde otevřít, ale v určitých operacích - konkrétně v Bance - mám u 5ti položek místo předkontace napsáno Ručně. Nicméně při rozkliknutí "záložky" zaúčtování je vše v pořádku. Nevíte, co s tím mám dělat? Koukám na to jako z jara a nevím, co dál.

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 9. 2014 15:24

alen1 (neregistrovaný)

Re: správa databáze - pohoda
      Ručně vznikne jen, pokud fyzicky změníte účtování v účetním deníku.
      Měnila jste něco, tak že jste něco v účetním deníku přeúčtovala?

• 17. 9. 2014 15:37

GábinaA (neregistrovaný)

Dobrý den, vůbec nic jsem neměnila. Nešel mi pouze otevřít rok 2012. Byla mi doporučena správa databáze, kdy se objevili určité chyby a muselo se provést zotavení databáze. Spustila jsem zotavení, kde se píše - zotavení zjistí a opraví dané chyby. Doklady, které zotaví (upraví) funkce zotavení databáze jsou označeny, nebo je zapsáno upozornění v poli text. Pozor, upravené doklady musíte dohledat a ručně upravit dle potřeby.
      To bude oněch 5 záznamů, kde napsáno ručně - ale já nějak nevím co s tím, když v záložce zaúčtování a i v účetním deníku je vše ok.

• 17. 9. 2014 18:54

Ondřej Drbal (neregistrovaný)

Tak to bue nastopro ono... Nicméně pokud je v deníku vše ok, tak by Vás záznam ručně v bance nemusel trápit, ne?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).