Re: Vývoz zboží nízké hodnoty - kdy do D
zkuste se podívat na konec článku - jiné důkazní prostředky, zda byste vývoz prokázala
http://www.danarionline.cz/archiv/dokument/doc-d10041v12941-prokazovani-vyvozu-zbozi-pri-elektronickem-celnim-rizeni/
pokud něco najdete, dejte do přiznání za srpen
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
23. 9. 2014 12:01
Dobrý den, do Norska jsme vyvezli zboží v hodnotě cca 90 Eur. Poprvé to byla takto nízká hodnota, takže jsem klasicky čekala na potvrzení TNT o ukončení výstupu, abych mohla dát fakturu (byla vystavena v červnu) do Přiznání k DPH. Minulý týden mi od nich přišla odpověď, že zboží kvůli své nízké hodnotě nemohlo být procleno a poslali mi jakýsi Manifest, ve kterém je uvedeno datum výstupu z EU 7.7.2014. Můžete mi poradit, jestli mám dát tuto fakturu do dodatečného přiznání za červenec, nebo ji můžu dát do srpna? Já jsem chtěla podat dodatečné přiznání, ale šéf po mě chce, abych to zahrnula do srpna, abychom na sebe zbytečně neupozorňovali FÚ. Děkuji všem za rady.