Re: zdanění ušlého výdělku
Děkuji....jen pro vysvětlení....je to dlouhodobější PU, tak proto vyplácíme my. Pěkný den
Re: zdanění ušlého výdělku
Teď už vím, že jsme si to zkomplikovali, ale myslela jsem, že Kooperativa vyplácí až po skončení nemoci, tak jsme ho nechtěli nechat na holičkách, protože jeho manželka je na mateřské. A teď s tím mám spoustu práce, protože ten ušlý výdělek, co jsme mu poslali, tak nám pojišťovna ještě pokrátila....taky pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
25. 9. 2014 8:53
Dobrý den,
vyčíslili jsme ušlý výdělek za PU ve výši 23116,-, daň činila Kč 3 480,00. Je správně, že při slevě na poplatníka a slevě na dítě, odvedeme daň jen ve výši Kč 293,- tudíž proplatíme Kč 22823,-?
A nebo se v tomto případě slevy nezohledňují. Požadujeme po Kooperativě plnění na náš účet a oni chtějí potvrzení o vyplacení náhrady, tak nevím, jestli mám napsat 23 116 nebo 22823. děkuji za odpověď