Re: ELDP 2014 a jednatel
>Dobrý den, poprosím o radu. Sro - poskytovatel IT
>služeb, jediny spolecnik/jednatel, tatáž osoba. Má smlouvu
>o výkonu funkce jednatele a pracovní smlouvu na
>ostatní činnosti - programování.
>Jak prosím budu vykazovat v ELDP za rok 2014? Četla
>jsem nové pokyny a kod S na třetím místě již zrušili.
>Chápu to dobře, že bude jeden ELDP na pracovní smlouvu
>(předpokládám 1++) a jeden ELDP na činnost jednatele
>(S++)?
Ano, budou 2 ELDP, jak je uvedeno výše.
>
>A poprosím ty, co mají zkušenosti s Pohodou, je to
>tak, že nejde zadat dva zaměstnanecké poměry u též osoby?
>Že na to už musím mít Pamicu? Něco takového jsem
>vyčetla z příručky.
>Děkuji LT
Pohodu nemám.
Re: ELDP 2014 a jednatel
Dekuji za reakce. Ohledne Pohody - myslela jsem, ze zadam na jednoho cloveka dva typy zemstnaneckeho pomeru, jednou jako jednatel, jednou jako pracovni pomer, ale neslo mi to, mozna ze to zadavam spatne, ale pak jsem prave v prirucce nasla, ze ( a tak to chapu ja) pod jednim jmenem muzu mit jen jeden zaznam.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 10. 2014 10:45
Dobrý den, poprosím o radu. Sro - poskytovatel IT služeb, jediny spolecnik/jednatel, tatáž osoba. Má smlouvu o výkonu funkce jednatele a pracovní smlouvu na ostatní činnosti - programování.
Jak prosím budu vykazovat v ELDP za rok 2014? Četla jsem nové pokyny a kod S na třetím místě již zrušili. Chápu to dobře, že bude jeden ELDP na pracovní smlouvu (předpokládám 1++) a jeden ELDP na činnost jednatele (S++)?
A poprosím ty, co mají zkušenosti s Pohodou, je to tak, že nejde zadat dva zaměstnanecké poměry u též osoby? Že na to už musím mít Pamicu? Něco takového jsem vyčetla z příručky.
Děkuji LT