Re: účet 311 - prosím o radu
napiště přesně, jak se zaúčtovala faktura a platba
neni to faktura, jsou to poslane penize z EU... A UZ JSEM na to prisla, kde je chyba........ pri sparovani s bankou mi v tabulce zustal kurz denni, tedy odlisny od toho, ktery mame zadan EU....proto mi to zauctovalo takto....ale myslim, ze uz vim, jak to opravit, pokud by chyba vyskakovala znova, poradim se ;-)
taky jsem se divila, proc to tam mam, ale uz je 311 nulova....penize z EU = projekt, kdy vam poslou jistou castku v eurech a pak uz utracite jak mate napsano v projektu ;-)
Ja pres 311 neuctuju, ale jak rikam, Pohoda mi to vyhodila automaticky, ALE uz jsem prisla na to, kde byla chyba a mam opraveno. Pri sparovani mi zustal denni kurz, ktery toto sparovani zkreslil...... nyni, kdyz jsem zauctovala danym kurzem z EU, je vse v poradku ;-)
ANO, v pripade, ze bychom nemeli stanoveny dany kurz EU. Bohuzel tento kurz je presne stanoven a musi se dodrzet pri jakychkoli platbach ..... jen pri uzavirani k datu 31.12. se ridim kurzem dennim......
bohuzel v techto projektech je to slozite......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 10. 2014 13:06
Dobrý den, visi mi na účtu 311 kurzové ztráty, je možno tento účet vynulovat? Děkuji.