Re: Pracovní náplň
Není tomu tak. Zařazení prací do platových tříd podle nařízení vlády o katalogu prací ve veřejných službách a správě (státní správa, samospráva, sociální služby, školství, zdravotnictví, kultura, atd.) se netýká zaměstnanců v podnikatelské sféře.
Re: Pracovní náplň
Ne, není. Katalogem prací se musí řídit jen státní správa. Soukromé sféry se to netýká.
Zeptám se z opačného konce - pracovní náplň jste dostala až po třech měsících od uzavření smlouvy - do té doby jste dělala co? Nebo podle čeho jste pracovala? Odkud jste věděla, co je Vaší pracovní náplní?
Je v té pracovní náplni něco, s čím zásadně nesouhlasíte, přibyly Vám nyní nějaké povinnosti, které se Vám nelíbí nebo proč pátráte po rozporu mezi skutečností a katalogem prací?
Re: Katalog prací v soukromém sektoru ?
Takže nepracujete ve státní správě a přesto podle zaměstnavatele máte vykonávat práce podle Nařízení vlády č. 222/2010 Sb. o katalogu prací ve veřejných službách a správě?
Vidím to spíš na neznalost personalisty nebo zaměstnavatele, než na zlý úmysl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
5. 10. 2014 15:11
Dobrý den, pokud je schopen někdo podat právní názor, budu ráda. Obdržela jsem pracovní smlouvu. Za tři měsíce jsem obdržela pracovní náplň, podle které jsem zařazena podle katalogu prací. To souhlasí. Nesouhlasí ale pracovní náplň se zařazením v katalogu prací. Děkuji za rozřešení.