Re: MoneyS3-mzda poprvé, prosím pomoc
Ano - zaúčtování mezd vytváří interní doklady a závazky pro každého zaměstnance zvlášť. Dělám to tak. Pokud nebudete mít závazek - nemohly by se načítat automaticky příkazy.
Kooperativa - automaticky se po ukončení čtvrtletí vytváří závazek. Když dáte zaúčtování mezd - na té úvodní obrazovce si navolíte kontaci - je tam i řádek pro kooperativu.
"Pokud nebudete mít závazek - nemohly by se načítat automaticky příkazy" Jaké příkazy?
"Automaticky se po ukončení čtvrtletí vytváří závazek. Když dáte zaúčtování mezd - na té úvodní obrazovce si navolíte kontaci - je tam i řádek pro kooperativu" Asi jsem úplně tupá, ale jaký závazek? Myslíte tím závazkem pojištění za zaměstnance (Kooperativa)?
děkuji, Mráčková
Příkazy - myšleno příkaz do banky na úhradu mezd zaměstnancům a na odvody socky, zdravky, daně.
Závazek - ano zaúčtování závazku na úhradu pojištění.
(548/325)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
7. 10. 2014 8:44
Dobrý den, začínám s MoneyS3 a řeším zaúčtování mezd. V programu je záložka mzdy, v ní si zvolím "přidat", vyplním, s tím problém nemám. Ale jak pak mzdu zaúčtovat? Je tam funkce "zaúčtování mezd", ale to dělá hrozně moc dokladů.Používáte to, nebo to řešíte interním dokladem?
A jak se v MoneyS3 dělá pojištění zaměstnanců u Kooperativy? Nikde jsem nenašla funkci, kterou by program sám spočítal výši odvodů za kvartál. Můžete mi prosím poradit? Začínám a nemám to ještě ošahané a bojím se abych něco nepokazila... Děkuji a hezký den