Re: dohoda o provedení práce
Dělají úkolově a vedoucí jim před každým měsícem počítá mzdu, mám to složitější každý měs íc psát, ale vedoucí jim tuto úkolovou mzdu navrhne , oni odsouhlasí a já sepíšu. Slyšela jsem, že tahle psát každý měsíc se nesmí, říkala to jedna školitelka, ale teď jsem byla na školení a ta mě říkala, že to je blbost tak nevím. Tak jsem se tu radši optala. Děkuji
Omezení počtu uzavřených pracovněprávních vztahů platí pouze pro pracovní poměr. Na DPP se nevztahuje.
To platívalo kdysi, že DPP měla být nárazová, ne opakující se práce. Teď už to neplatí, můžete psát novou DPP každý měsíc nebo napsat DPP na celý rok a některé měsíce bude pracovat a jiné ne nebo psát DPP jen několikrát do roka, jak je potřeba. Sleduje se pouze celkový roční počet odpracovaných hodin - nesmí překročit 300.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 10. 2014 19:32
Dobrý den, mohl by mě někdo poradit. Máme zaměstnance, kterému píšeme každý měsíc dohodu o provedení práce na 25 hod a úkolovou mzdu na 5000 kč. Některý měsíc zaměstnance nepotřebujeme. Dohodu
píšeme třeba zase až za dva měsíce. Můžu dohodu několikrát opakovat?Zaměstnanec má již sepsanou 4 dohodu. Může to tak být? Děkuji za odpověď.