Re: daňové přiznání - uplatnění penzijní
jenže takto to právě nefunguje, když nepoužiji v daňovém přiznání slevu, tak se mi automaticky zvedne povinný odvod daně a i když pak podle potvrzení o zdanitelných příjmech ponížím částku skutečně sražených záloh na ř. 84, tak se mi přeplatek mnohem více sníží
Re: daňové přiznání - uplatnění penzijní
Já mám šablonu xls zde z fora a funguje to přesně tak, jak jsem popsala. Navíc jsem letos takto podávala několik DP (zapomenuté odpočty penzijka v provedeném RZD - zapomněli zaměstnanci dodat) a FÚ to bez problémů prošlo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
16. 10. 2014 10:16
Dobrý den,
prosila bych o radu. Podávám daňové přiznání za rok 2013. V potvrzení o zdanitelných příjmech mám že RZD bylo provedo a výsledek 1905 Kč.
Zadávám do interaktivního formuláře, ale nevím co s těmi 12 000 uplatňovalo se penzijní 12 000. Když to totiž zadávám do toho interakt.tak mi to vyhazuje chybu, že nesouhlasí daň. Ono to logicky nevychází když nemám ve slevách těch 12 000 tak pak nesedí vypočtená daň, ale nemohu to tam přeci dát, nemám ani orginál potvrzení, to zůstalo u zaměstnavatele.
Děkuji