Re: DPP a daň z příjmů
Protože jsou to pipiny, něco plácnou aby se člověka zbavily a pak jim to máte vysvětlovat Vy. Samozřejmě se lidičky drží toho, co jim řeknou na úřadech, byť jsou to někdy takový slátaniny, že mi to rozum nebere. Ale bohužel to takto funguje.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 11. 2014 13:06
Dobrý den, moc prosím u DPP do 10.000,-, kdy zaměstnanec nemůže podepsat Prohlášení, neboť jej již má jinde podepsané ( u prac.poměru). Musím zdanit srážkovou daní, že?? Nikde jsem nenašla nic jiného.. Nicméně mi tady majitel tvrdí, že může podepsat víckrát akorát si neuplatňovat slevy a uplatnit zálohovou daň..
Jde mu o tu zálohovou daň. Nikde jsem se nedočetla o žádné změně.
Jde o to, že má známou, která má pěstounskou péči a jí na ÚP prostě řekli, že musí podepsat Prohlášení i u nich. Že to může být víckrát, akorát si uplatní slevy jen 1x..
Dle mě si za letošní rok může normálně udělat daňové přiznání i z příjmů, u kterých byla uplatněna daň srážkou. Vystavím zaměstnanci normálně po skončení potvrzení, které bude podkladem pro daňové přiznání..
Moc prosím, jsem mimo já a neumím hledat a číst nebo je to tak, jak říkám???!!!??
Moc děkuji za zpětnou vazbu