Re: Money S3 - jak dodanit zaměstnanci a
Děkuji mnohokrát.Pak mu tedy dám do nepeněžního příjmu 1% z hodnoty, pořízení včetně DPH. Moc jste mi pomohla.Chtěla bych se ještě zeptat. Uvažovala jsem, že bych mu v prosinci poskytla auto, které mám v nájmu ( méně žere a je to levnější vůz)teprve dva měsíce. Co je pořizovací cena? Je to již zaplacené nájemné, včetně nájmu za daný měsíc, za který mu vyplácím výplatu bez ohledu na jeho zaplacení ( tedy 2 x 6000 nájemného) nebo je to jen ta jedna měsíční splátka ? Nevím, jestli se to nasčítává. Jana
Re: Money S3 - jak dodanit zaměstnanci a
Setkala jsem se jen s najatým autem jako náhradním vozidlem po dobu opravy, u toho jsem to vyřešila tak, že majitel mi dal písemně opět onu pořizovací cenu OA+údaje z velkého TP.. snad to půjde uplatnit i ve vašem případe, možná si to to přečte ještě někdo další a ujistí nás v myšlenkách :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 11. 2014 13:43
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám v podnikání jednoho zaměstnance a ten používá auto k soukromým účelům. Strhnu mu ze mzdy 3,- za km, ale dočetla jsem se, že mu musím ještě dodanit 1% z ceny vozu. Nevíte někdo jak se to dělá v Money S3? A to jedno procento je pořizovací ceny bez DPH? Jsem plátce.