Re: Změny od 2015 zákoník práce ?
děkuji pájo, asi jsem se nevyjádřila srozumitelně - co je schváleného od 2015 v zákoníku práce (pokud je), daně jsem už našla. Jdu totiž v úterý na pohovor a potřebuji se podívat co je schváleného a co se připravuje, abych byla v obraze ... moc děkuji za pomoc, cením si toho, že jste mi odpověděl, protože vím, že jste odborník na ZP :) svého času jsem našla i zde na BC srozumitelný "výcuc" změn zákonů kdysi před lety, ale teď se mi nedaří to najít, třeba to ani není ještě na foru, nevím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 11. 2014 19:27
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, kde najdu připravované změny zákonů pro rok 2015 - resp. zda jsou nějaké změny v zákoníku práce, nemůžu najít :-( u daní vím, že změny jsou, ale ztratila jsem se ve sněmovních tiskách a nemůžu tam najít důvodovou zprávu pro 586/1992 Sb. pro změny od 2015 a prosím moc, kde najdu důvodovou zprávu pro 262/2006 pakliže změny jsou, moc děkuji, jsem z toho zmatená :-(