Re: Občanské sdružení
Já bych i poslala, akorát to beru jako výzvu a že se něčemu přiučím.. Taky by mě zajímalo, zda by měli podat dodatečně daňová přiznání? Příspěvek z města mají max. 5000,- za rok, pokud mají nějaké dary, tak je to taky tak do částky 10.000,- a pak příspěvky členů.. Pokud jde o výdaje, přispívají na dopravu členům, pokud jedou na sraz s jinými spolky nebo drobné nákupy.. Ale nevím jak s těmi plesy, zda si to tam mám vymyslet, protože předpokládám, že z toho mají nějaké peníze a tím pokrývají právě ty ostatní náklady... Problém je, že na to mám 14dnů :-(
Re: Občanské sdružení
Taky účtuji neziskovku. Jestli potřebujete poradit tak mi pošlete svůj mail a ráda poradím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 11. 2014 22:07
Prosím o radu, známý mě požádal o pomoc s účetnictvím pro občanské sdružení... Toto sdružení existuje od roku 1996, ale našla jsem poslední peněžní deník v roce 2001. Přiznání k dani nepodávali, co teď s tím?
Sdružení dostává každý rok příspěvek z města a pořádá 2x ročně ples, ale bylo mi akorát řečeno, že z toho nic nevydělají. Ale žádné bližší info k tomu nejsou, např. kolik se prodalo lístků, jaké byly tržby. Většinou občerstvení připravují členové sdružení, např. členka upeče zákusek a pak se jí vyplatí třeba 300 Kč jako náklady na přípravu.. No jsem trochu v koncích, poradíte mi prosím..