Re: sestava ježek stereo
PS: Obdobně si můžete nadefinovat "vlastní sestavu". Stereo nám dává široké možnosti editace, nebojte se to vyzkoušet. Data tím neovlivníte a případné nepovedené pokusy klidně smažete, než se vám podaří nadefinovat přesně to, co potřebujete. Chce to si s tím trochu pohrát, ale když se tohle naučíte, otevřou se vám další možnosti pro práci s programem.
Re: sestava ježek stereo
Dobrý den,
nevím jestli jsem pochopila správně co potřebujete, ale normálně bych se přepla do roku 2013 - dala účtový rozvrh - F8 označila účet který potřebuju - potom dala sestavy (schift+F6) - dále deník dle účtu kde si zadám období a vyjede Vám sestava na daný účet a období.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 11. 2014 21:05
dobrý večer, prosím o radu, pokud by se našel "hodný človíček" který účtuje v programu ježek stereo. Mám problém, potřebuji vytisknout sestavu účtu 336 a 331 za rok 2013, ale nedaří se mi to v archivu peněžního deníku, podle jednotlivého účtu.
Poradíte prosím?