Re: Potvrzení zaměstnavatele pro ÚP
Víte ono je to těžké, vždycky nám nejvíc vadí to, co se nás přímo týká. Až budete důchodce, budou vám vadit malé důchody, když budete čerstvá maminka, tak to, že nemáte nárok na porodné, když zaměstnavatel , tak budete zuřiit, že musíte proplácet dovolenou matkám, které neodvedou žádnou práci na MD, nebo jejich návštěvy lékařů, volno na pohřeb atd. A když se vás nic z toho nebude týkat tak vám přijde i normální, že pokud někdo ještě do společnosti nic nepřinesl - tedy nepracoval, tak nemá nárok na podporu. Vždycky se každému z nás bude zdát, že zrovna u nás ten stát jaksi nepostupuje tak, jak si my představujeme.
Já taky děsně zuřím, když slyším ty částky doplatků na bydlení a momentálně nejvíc když si představím to "přerozdělení" uprchlíků, kteří nám potom zakáží i vánoční strom, jako např. ve Švédsku.
Re: Potvrzení zaměstnavatele pro ÚP
Bídně. Dnes se jim studium nepočítá.
>>>>Takže pokud bude chybět třeba jen měsíc, protože
>>>>studoval, tak je bez podpory??? To je teda šílený :-(
>>>>A chápu dobře, že pokud po studiu nesežené práci, tak
>>>>se na ÚP zaregistruje, ale nedostane žádnou podporu??
>>>>Děkuji
>>>Ano, chápete velmi dobře
>>
>>Děkuji velmi pěkně, jsem opět chytřejší a
>>znechucenější...
>>
>>Přeji všem klidné adventní období
>
>Víte ono je to těžké, vždycky nám nejvíc vadí to, co
>se nás přímo týká. Až budete důchodce, budou vám vadit
>malé důchody, když budete čerstvá maminka, tak to, že
>nemáte nárok na porodné, když zaměstnavatel , tak
>budete zuřiit, že musíte proplácet dovolenou matkám, které
>neodvedou žádnou práci na MD, nebo jejich návštěvy
>lékařů, volno na pohřeb atd. A když se vás nic z toho
>nebude týkat tak vám přijde i normální, že pokud někdo
>ještě do společnosti nic nepřinesl - tedy nepracoval,
>tak nemá nárok na podporu. Vždycky se každému z nás bude
>zdát, že zrovna u nás ten stát jaksi nepostupuje tak,
>jak si my představujeme.
>Já taky děsně zuřím, když slyším ty částky doplatků na
>bydlení a momentálně nejvíc když si představím to
>"přerozdělení" uprchlíků, kteří nám potom zakáží i
>vánoční strom, jako např. ve Švédsku.
Ano, určitě máte pravdu s tím pohledem, který se mění dle situace, ve které se i mi nacházíme... Já jsem v tuto chvíli někde ve středu. Přesto mi to přijde šílené... a v kontextu schvalování si platů a jak píšete přerozdělení uprchlíků, kdy nám do života mluví pomalu kdekdo zvenčí... někdy přemýšlím, zda opravdu máme možnost něco změnit, nebo nám opravdu zůstává jen ta diskuze bez možností ovlivnění věcí, které se mě týkají...
Přesto a právě proto velmi děkuji za toto fórum, kde si lidé pomáhají. Děkuji :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 12. 2014 10:18
Dobrý den,po kamarádovi nyní chtěj na úřadu práce Potvrzení zaměstnavatele pro účely posouzení nároku na podporu - nejen od současného zaměstnavatele, kde byl na dobu určitou od 1.4.2014 do 30.11.2014 ALE také od předchozího zaměstnavatele?? Moc prosím o info zda je to takto běžné a proč to paní chce??? K čemu je to dobré?
A pokud se to kamarádovi nepodaří získat, tak nedostane podporu?
Prosím, vysvětlí mi to někdo? Velmi děkuji