Re: zrušená ?? služební cesta
moc děkuji all, za odpověď, mně to bohužel došlo až dneska, ale mám schválené podobné další školení ve středu, tak se chystám, co bude a chtěla jsem se raději otázat zkušenějších na jejich náhled. Nezeptám se, vedoucí marodí a nekomunikuje se mnou, zda je zaplaceno, to bohužel nezjistím, nejde přes mě. ale tamto školení zaplacené bylo, ozvali se, proč jsem se nedostavila. Takže také chápete zrušené auto jako auto a nikoliv zrušená pracovní cesta ...?
Ano, já to tak chápu, někdy se stane, že prostě auto potřebují jinde a také musím buď vlakem nebo autobusem.
omlouvám se, ale mě to přijde naprosto v pořádku. školení bylo zaplaceno, že jste z počátku měla jet autem je sice dobré, ale pokud se něco změnilo, auto bylo použito na jiný účel, pro vás samozřejmě platí autobus, vlak atd. vůbec by mě nenapadlo, že to má nějaké spojení s tím, že by se nekonalo školení . prostě bych si našla jiné spojení. Každopádně by mi bylo školení předepsáno k úhradě, a to oprávněně.
>>>>dobrý den, můžete mi prosím říci váš názor? měla jsem
>>>>Nic mi neoznámil, jen zrušil rezervaci vozu, takže
>>>>jsem mohla na školení jet s tím, že si cestu nahradím
>>>>sama. Blbý případ, ale i to se stává. prosím vaše
>>>>názory,
>>>>děkuji moc
>>>
>>>No tak já osobně bych se byla zeptala a určitě
>>>nepovažovala zrušení služebního auta za zrušení
>>>účasti
>>>na
>>>školení. Navíc to školení zaměstnavatel zaplatil ne ?
>>moc děkuji all, za odpověď, mně to bohužel došlo až
>>dneska, ale mám schválené podobné další školení ve
>>středu, tak se chystám, co bude a chtěla jsem se
>>raději
>>otázat zkušenějších na jejich náhled. Nezeptám se,
>>vedoucí marodí a nekomunikuje se mnou, zda je
>>zaplaceno, to
>>bohužel nezjistím, nejde přes mě. ale tamto školení
>>zaplacené bylo, ozvali se, proč jsem se nedostavila.
>>Takže také chápete zrušené auto jako auto a nikoliv
>>zrušená pracovní cesta ...?
>
>omlouvám se, ale mě to přijde naprosto v pořádku.
>školení bylo zaplaceno, že jste z počátku měla jet autem
>je sice dobré, ale pokud se něco změnilo, auto bylo
>použito na jiný účel, pro vás samozřejmě platí autobus,
>vlak atd. vůbec by mě nenapadlo, že to má nějaké
>spojení s tím, že by se nekonalo školení . prostě bych si
>našla jiné spojení. Každopádně by mi bylo školení
>předepsáno k úhradě, a to oprávněně.
moje hloupost, já v tom viděla asi něco jiného, já totiž ve zde firmě ke konci roku končím a je to tu teď na ostří nože, tak jsem se domnívala, že mi tím autem zrušili školení, když to byly změny 2015 a tady je nevyužiju a že jinou cestu než byla dohodnutá si musím opět dohodnout ..., proto jsem zůstala v práci :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 12. 2014 12:26
dobrý den, můžete mi prosím říci váš názor? měla jsem schválenou služební cestu na seminář od nadřízeného, schválené použití služebního auta, podepsaný Cestovní příkaz a povolení k jízdě služebním vozem (vše na jednom formuláři). Vedoucí zrušil rezervaci služebního auta a já jsem na školení nejela, protože nebyl dohodnutý jiný dopravní prostředek a vysvětlila jsem si to tak, že zrušením SA zrušil i školení. Dneska se mi to rozleželo a přijde mi, že to tak není. Vedoucí sice zrušil SA, ale tím se automaticky neruší školení - je to tak? Nic mi neoznámil, jen zrušil rezervaci vozu, takže jsem mohla na školení jet s tím, že si cestu nahradím sama. Blbý případ, ale i to se stává. prosím vaše názory, děkuji moc