Re: potvrzení o příjmu pro soud
Měla jsem v tabulce
"Počet odpracovaných dnů" - uvedla jsem pracovní odpracované dny
"Počet neodpracovaných dnů" - uvedla jsem dny dovolené, volna atd.
"Základní hrubá mzda včetně naturální mzdy" - uvedla jsem hrubou mzdu bez příplatků, doplatků, osobních ohodnocení, odměn a prémií (na to byly další řádky)
Už párkrát se mi stalo, že požadované informace pro různé úřady (banky,...) byly z pera někoho, kdo viděl personalistiku, mzdy nebo účetnictví tak maximálně z rychlíku. V tom případě jsem raději jejich tabulky přehodila do exelu a informace rozepsala podroběji s komentářem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 12. 2014 23:16
Dobrý den, prosím o radu, zaměstnankyně přinesla ze soudu doklad k vyplnění. Nechápu dva sloupečky, v jednom je "počet dní" a v druhém "hrubý výdělek". Počet dní by mohl být počet odpracovaných dní, těžko asi kalendářních, to asi na soudu ví.... Hrubý výdělek myslíte že míní hrubou mzdu? O kousek dál je sloupeček "Prémie" a tak se bojím, aby hrubým výdělkem nemysleli jen základní sazbu v hrubém, aby pak kolegyni nepřičetli ty prémie ještě k tomu "hrubému výdělku". Nebo myslíte, že můžu pro soud vytvořit tabulku ze mzdového listu, takovou svoji? Děkuju moc.