Re: Datová schránka-formát podání
>>>>Dobrý den,
>>>>můžete mi poradit, jak podat přes datovou schránku
>>>>Přiznání k silniční dani? FO, plátce DPH, externí
>>>>účetní
>>>>bez přístupu do datové schránky klienta, program
>>>>Pohoda vygeneruje přiznání v xml, pošle se mailem
>>>>klientovi
>>>>a ten přepošle datovou schránkou na FU=OK.
>>>>Ale jak se silniční daní nebo DPFO? Mám ve formátu
>>>>xls
>>>>- lze poslat, aby to FU vzal?
>>>>Děkuji moc za rady
>>>
>>>Můžete vyplnit v EPO, pokud Váš software neumí
>>>vygenerovat ve formátu xml. Na závěr vyplňování tam
>>>máte
>>>možnost uložit soubor pro odeslání do datové
>>>schránky.
>>
>>Děkuji :)
>
>Nemáte zač, hezký den
Dobrý den,
já mám stejný problém. Sama datovou schránku nemám a účetnictví zpracovávám extérně pro firmu, která datovou schránku má. Uložit to jde jen na vlastní disk počítače. Jak to může firma tedy podat? Stačí uloožit přílohu vytištěnou aplikací EPO?
Děkuji za radu.
Hezkou neděli
Vyplníte v EPO, poté uložíte do svého počítače ( někam, kde to pak najdete) přes možnost uložit soubor pro odeslání do datové schránky. Potom zašlete zástupci firmy, který má přístup do datové schránky e-mail, do kterého vložíte ten soubor, který jste si z EPO uložila, Případně mu ho můžete předat na flashce :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2015 13:20
Dobrý den,
můžete mi poradit, jak podat přes datovou schránku Přiznání k silniční dani? FO, plátce DPH, externí účetní bez přístupu do datové schránky klienta, program Pohoda vygeneruje přiznání v xml, pošle se mailem klientovi a ten přepošle datovou schránkou na FU=OK.
Ale jak se silniční daní nebo DPFO? Mám ve formátu xls - lze poslat, aby to FU vzal?
Děkuji moc za rady