Re: Silniční daň - datová schránka
Už mi to jde, asi měli poruchu. Jen prosím o radu, jak vyplnit osobní automobil, tedy kod vozidla 1, stále mi to píše chybu, roční sazba 2400, bez slevy auto je z 8/1997, stále na mě bliká sloupec 17 a 20, a vyplňuje se mi denní sazba 25 kč, ale já chci roční, nevím co kam napsat , zdvihový objem je 1360m3. Poradíte prosím, všechny ostatní auta jdou , jsou po jiným druhem vozidla, jen tohle osobní mě zlobí... Díky moc...
Re: Silniční daň - datová schránka
Dobrý den, včera jsem zkoušela silničku přes daňový portál, ale stále mi to hlásilo chybu u kódu krajského úřadu - a to tam naskakuje automaticky při zadání kraje. Asi se technice nechtělo pracovat, dnes už to jde bez problému.
To jen pro zajímavost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 1. 2015 10:10
Prosím přes co vyplňujete a odevzdáváte silniční daň za rok 2014 , odeslání přes datovu schránku, bez elektronického podpisu, tady je šablona jen s limitem a v jakém formátu. Díky....