Potvrzení pro soud o výživné

• (neregistrovaný)

9. 1. 2015 13:14

dobrý den, prosím o radu, zam-ec donesl k vyplnění potvrzení o výdělku pro soud, kvůli výživnému, já si nevím rady . je tam sloupeček Záloha na daň z příjmu FO, ale on má zálohu vypočtenou, ale tím že v té době pobíral na tyto dvě děti, o kt. se soudí, dań.bonus, tak mu vlastně ta záloha nevychází žádná a dostane proplacený bonus. co tam tedy napsat? a bonus na děti se potom do vyplacené čisté mzdy nepočítá?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 1. 2015 14:06

jukk (neregistrovaný)

Re: potvrzení pro soud o výživné
      tak tam doplníte další sloupec nebo škrtnete záloha na daň z příjmu a napíšete daň.bonus. To je zvláštní, že si to nevyžádal soud přímo od zaměstnavatele.

• 9. 1. 2015 14:18

libka (neregistrovaný)

Děkuji za radu, sloupeček jsem "rozdělila" a napsala váši daně a pod to váše daň.bonusu. donesl to přímo zaměstnanec, že to potřebje k soudu.

• 9. 1. 2015 14:40

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Jste mzdová účetní jeho zaměstnavatele nebo externí účetní, která zpracovává mzdové účetnictví jeho zaměstnavateli a je pověřena se podepisovat za svého klienta pod dokumenty pro soud?
      PS. Dosud jsem také řešila požadavky soudů vytvořením tabulky se všemi relevantními údaji. Občas je hodně vidět, že požadavky tvořil někdo, kdo o mzdách nemá ani páru.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).