Re: Odkud čerpáte?
Šárko,
pokud jste zaneprázdněná, tak to máte blbý.
Ti, co zde odpovídají, nemají nic jiného na práci, než zdarma odpovídat na většinou ty samé dotazy. Jsou to zejména rentiéři a důchodci.
Staňte se jednou z nás a můžete tu také odpovídat.
Nebo čtěte tyto stránky, jak radí Wendy.
Rentiér
Re: Odkud čerpáte odborné informace ?
Studuji ze stránek zakonyprolidi.cz, ze stránek parlamentu a senátu, ze stránek financnisprava.cz, ze stránek daňového poradce ing.Běhounka, ze stránek společnosti Adar, hledám informace, které zveřejní daňová poradkyně ing.Pilařová, na těchto stránkách si stahuji informace, které poskytne paní Alen1, pája, Pavel, Vladimír2, Ondřej, vendy, Kara, VH, .... omlouvám se ostatním, na které jsem si hned nevzpomněla.
Je to jako s ostatním, dnes nikdo nedá zadarmo na své webové stránky odborné, ucelené a relevantní informace pro širokou veřejnost. Neměl by pak z čeho žít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 1. 2015 15:25
Dobré odpoledne všem,
ráda bych se vás zeptala, odkud čerpáte informace o novelách, nařízeních a změnách? Jsem celkem zaneprázdněná, takže školení moc nestíhám (a navíc jsem byla všeho všudy na dvou a obě stály za prd). Máte nějakou ověřenou stránku, kde jsou změny dobře popsány?
Děkuji a přeji pěkný víkend!