Re: RZD
Asi míchám hrušky s jablkama.Je to tedy takto? Zam-ec požádá o roční zúčtování-já spočítám-měl stále oKč,takže s tím nemám práci-spočítáním to pro mne končí - pouze na FÚ pošlu zmiňovaný tiskopis 5459?Nebo ještě něco jiného je zapotřebí udělat?
Děkuji za reakce.
Re: RZD
Výsledek ročního zúčtování za rok 2014 ve formuláři Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti za rok 2014 nebude. Pokud by vyšel u zaměstnance přeplatek k vyplacení, tak by se tento přeplatek na dani promítl až ve Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti za rok 2015
OT: Ke kterým daním je zaměstnavatel registrovaný? Pokud i k dani vybírané srážkou, tak musíte zpracovat a podat i Vyúčtování této daně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 1. 2015 15:17
Dobrý den.Prosím o utvrzení.Poprvé mám zaměstnance na DPP.Po prostudování zdejší diskuse a
různých odkazů je mi jasné co a jak.Jediné nad čím se pozastavuji je to ,když se mluví o RZD tak to podávám na FÚ na tiskopise Vyúčtování daně č.25 5459,nebo k tomu slouží jiný tiskopis? Děkuji