Re: Vydané faktury,prosím moc o radu
Osobně bych takovou fakturu v číselné řadě 2014 neměla, vystavuji 2015, takže do 2015. Ale počkejte si na ostatní názory.
Bože ,už mě to přestává bavit,každý druhý dotaz na který zde koukám píše někdo upozornění,každý za odpověd rád poděkuje.
Máme do dotazů psát snad tisíckrát PROSÍM a DĚKUJI ?
Nebo co vám na dotazu nepřijde slušného?
ajaja,děkuji za názor.Taky se mi to nelíbí,ale snažím se vymyslet řešení,abych nemusela všech tisíc dokladů přečíslovávat do číselné řady roku 2015.
pro pan(í) asd jestli se vám to nelíbí, pak na tyto stránky nechoťte a zaplaťte si daňového právníka, uvědomte si, že sem chodí odborníci, kteří odpovídají na otázky ve svém čase a zcela zdarma. Jinak bych navrhovala, prostě na takové otázky vůbec nereagovat. Ještě pro vás asd, nevím jak vás doma učit, ale mě rozhodně že slušnost je říct prosím a děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 1. 2015 14:49
Mohu mít v POHODě v roce 2014 vydané faktury s DUZP 31.12.2014 a datem vystavení leden 2015 ?