Re: opět - elektronické podání r. 2015
A vo tom to p. Pavle je ... je tu u nás Kocourkov a veškeré pochopení je o tom jak kdo to "pochopí" namísto toho aby si jeden přečet zákon a vše bylo jasné bez těchto dotazů a diskuzí.
Moc Vám děkuji za názor a budu doufat, že i správce daně bude sdílet stejný názor :-)
A o čem bychom zde potom diskutovali? :-))
Zítra měl být KOOV na toto téma. Protože je státní správa sama zmatena složitou právní úpravou, tak to odložila o měsíc. Doufá, že to do té doby pochopí.
Hezký den!
Tedy budeme sledovat KOOV a až proběhne snad budeme chytřejší . Něco jsem ještě dohledala . Již z tohoto lze usuzovat, že zdánlivě jednoduché je dost NESROZUMITELNÉ
http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-seznam-dani/Informace_GFR_k_povinnemu_elektronickemu_podavani_DPH-2015.pdf
Také přeji hezký a klidný den !
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 1. 2015 6:35
Dobrý den, tak jsem všemožně i na FÚ zjišťovala jak podat bez pokut (2000,-) různé typy přiznání. Prosím o kontrolu zda chápu správně. V mém případě - jsem FO nemám zřízenou dat, schránku, nemám obrat nad 6 mil. Co mám je DPH v PDP.
- tedy DPH za IV, čtvrtletí roku 2014 podám přes EPO a do pěti dnů dodám FÚ potvrzený podepsaný formulář. ( Podávám tak jak jsem podávala celý rok 2014 - jelikož se na mne nevztahuje §72 odst. 4 daň. řádu a budu takto podávat DPH celý rok 2015 (pokud se něco nezmění ze strany GŘ
- veškeré další přiznání jako je Silniční daň, daň z nemovitosti, daň z příjmu mohu podávat v roce 2015 papírovou formou.
Moc prosím znalé o kontrolu zda jsem pochopila správně. Moc děkuji .