Re: Reklamace - účtování
A cena byla stejná? Pokud ne, tak bych asi doklad z roku 2013 napsala mínusem ve stejném dni toho 6.10. 2014 a nový doklad klasicky. Pokud Vám provedli jenom výměnu konvice za stejnou cenu. Schovala bych si jen účtenku kvůli další reklamaci a nic nezapisovala.
Re: Reklamace - účtování
Ano, cena byla stejná. Na té nové účtence je jedním řádkem napsáno storno k té původní účtence a dalším řádkem označení a cena vyměněné konvice. Cena celkem je nula a základ DPH a DPH taky nula. Takže si to mám jen přiložit k té původní okopírované účtence z roku 2013 (originál si nechali v obchodě)?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 1. 2015 14:05
Dobrý den, prosím o pomoc. 25.3.2013 byla koupena konvice, zaúčtováno. 6.10.2014 byla reklamovaná, protože přestala fungovat. Konvice byla vyměněna za novou. Jak mám toto zaúčtovat? Jde mi i to, že původní doklad z toho roku 2013 nemám (mám jen kopii), nechali si ho v obchodě k uznané reklamaci a dali nám nový doklad k nové konvici s datem 6.10.2014. Děkuji moc za pomoc.