Re: doporuěně
Jednoznačně Českou poštu - a ještě na tom "vyděláte". Každá země má u nás jedno velvyslanectví, jenom Peklo má 2 - Českou poštu a České dráhy.
Zde si zadejte číslo zásilky z podacího lístku a uvidíte, co se se zásilkou dělo: https://www.postaonline.cz/trackandtrace
Pokud nedorazila na OSSZ, šup na poštu a reklamovat - zásilka se zřejmě nenajde, ale dostanete zpět poštovné a ještě pojištění 500,- Kč.
Mám velmi špatnou zkušenost z konce loňského roku - ani jedna z několika doporučených zásilek, které byly označené jako "soutěž", nedorazila adresátovi - všechny byly na stejnou adresu a všechny se ztratily! Přišla jen ta poslední, protože jsem ji v zoufalství poslala jako cenné psaní (to má zvláštní režim sledování cesty zásilky) a ještě jsem ji pojistila na 5.000,- Kč.
Přeji pevné nervy a nenechejte to Poště jen tak projít. Bojujte za služby, které jste zaplatila.
Re: doporuěně
Děkuji moc takovou odpověd jsem nečekal .....Ještě jednou děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 1. 2015 20:12
dobry den
Poslal jsem na socialku listek na peníze DOPORUCENE 29.12 Dnes jsem tam volal a nic jim nedoslo .Mam prinest novy listek od doktora .
Musím jinak budu bez penez .
ALE koho nebo co a jak POTRESTAT ...............
Děkuji