Nutně Vás prosím o radu!!! Prosííím!
>Dobrý den,
>
>moc prosím o radu, přijali jsme fakturu už 22.12.2014
>od neplátce DPH, jsme plátci DPH a potřebuji fakturu
>přefakturovat. Jaká budou data? Můžu dát DUZP např.
>7.1.2014? Do textu napíšu normálně překturace za revizi a
>faktura zůstane bez DPH?
>
>Moc děkuji za odpověď, je to fakt nutné, děkuji.
Re: Nutně Vás prosím o radu!!! Prosííím!
Jaká je skutečnost - kdy došlo k datu zdanitelného plnění?
Kdy byly práce pro odběratele provedeny?
Dobrý den, mockrát děkuji za odpověď. Revizi přefakturovávám, protože pán, který revizi udělal vystavil fakturu na mě. A já potřebuji, aby mi to firma, pro kterou jsem kotel dělal proplatila. A kvůli tomu jim potřebuji vystavit fakturu - tudíž jsem myslel, že přefakturaci. Jaký by byl tedy správný postup? A bude to přefakturováno bez DPH nebo jak to mám udělat? Předem děkuji za odpověď.
Protože popravdě se mi to nějak vykouřilo a až jsem teď narazil na tu fakturu, tak jsem si uvědomil, že jsem ji tam nezahrnul. Navíc dostali nabídku a ta revize tam taky nebyla zahrnutá, tak jsme se domluvili na přefakturaci a já teď nevím jak s tím. A hlavně s tím DPH, zda vystavit s daní nebo můžu bez.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Takže částka 6000, kterou jsem zaplatil za revizi je bez DPH. DPH bude 1260 a celková cena 7260, ano? A můžu do textu faktury uvést jakože přefakturaci? Nebo mám uvést do faktury jen prostě revizi? Mám vůbec právo vystavit fa pouze jako revizi, na to nemám živnost. děkuji za odpověď
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 1. 2015 22:50
Dobrý den,
moc prosím o radu, přijali jsme fakturu už 22.12.2014 od neplátce DPH, jsme plátci DPH a potřebuji fakturu přefakturovat. Jaká budou data? Můžu dát DUZP např. 7.1.2014? Do textu napíšu normálně překturace za revizi a faktura zůstane bez DPH?
Moc děkuji za odpověď, je to fakt nutné, děkuji.